Economia

comerç

El mercat al passeig de Lloret, en suspens

L'Ajuntament no veu bé la proposta dels comerciants, però se'n parlarà

L'equip de govern de Lloret de Mar (CiU i ERC) no veu bé la proposta que va fer fa uns mesos l'associació de comerciants de fer un mercat al passeig Verdaguer, a primera línia de mar. Francesc Alsina, president de l'associació de comerciants, va admetre ahir que en principi l'Ajuntament sembla que no ho veu amb bons ulls, però que se n'ha de parlar més. En el mateix sentit es va manifestar el regidor de Comerç, Jordi Orobitg.

Alsina va reiterar ahir que la creació d'un mercat, bàsicament de productes d'alimentació, d'octubre a maig, podria ajudar a dinamitzar la zona en temporada baixa. “Si aconseguíssim que la gent vingués el dijous potser hi hauria comerços que obririen divendres i dissabte”, va explicar Alsina. Totes les activitats comercials tenen una època forta a l'estiu, però a l'hivern baixa molt l'activitat i molts comerços tanquen, va afegir. A més, per Alsina, també hi ha molts locals que fa anys que no s'han obert en carrers adjacents als del nucli. “Tanta activitat esmorteïda necessita un revulsiu”, va dir Alsina. El president de l'associació de comerciants va afegir-hi que a l'hivern la densitat és de 1.100 persones en tres hectàrees.

“Aquest volum de gent no pot donar la mateixa activitat que a l'estiu, i una conseqüència és que els primers que tanquen són els de productes de primera necessitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.