Economia

Bona arrencada al Pescaturisme de Blanes

En quinze dies ja han tingut set clients interessats en arts menors

L'Ajuntament i la Confraria de Pescadors de Blanes, organitzador del Pescaturisme, fan un balanç molt positiu de la posada en marxa d'aquesta nova experiència que es va iniciar el 16 de juliol. En només quinze dies ja ha tingut set participants d'arreu de Catalunya (Blanes, Pineda, Olot i Vic) així com de França i Holanda. Pel que fa al tipus de sortides triades, els participants majoritàriament han triat embarcacions d'arts menors i només un d'ells ha escollit un vaixell de pesca d'arrossegament.

L'oferta turística finalitzarà el 30 de setembre i la informació es dóna en cinc idiomes: català, castellà, anglès, rus i francès. Hi ha tres tipus de sortides en què es pot participar segons la pesca que es vulgui conèixer de més a prop: arts menors, sonsera i arrossegament. En tots tres casos cal fer una reserva prèvia a l'oficina de turisme i, un cop formalitzada, s'acorda una cita amb una guia que parla l'idioma sol·licitat. En total, enguany hi ha l'oferta de 13 embarcacions.

La trobada es localitza al mateix port de Blanes perquè comencin a familiaritzar-se amb l'entorn, i es reben totes les explicacions necessàries.

Els impulsors de la iniciativa consideren que el Pescaturisme permet reforçar la identitat del col·lectiu i difondre'n el patrimoni cultural a través del seu ofici a la vegada que dóna a conèixer la història de Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia