Educació

Es presenten a València les llistes sindicals de l'STEPV

Més de mig miler de militants configuren la proposta total d'aquest sindicat que aspira a obtenir bona cosa de representació a les univertsitats, l'ensenyament concertat i el públic

El Sindicat de Treballadors i Treballadores de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) va presentar ahir el conjunt de les llistes dels candidats i candidates a les eleccions sindicals.

L'acte va tenir lloc a l'Octubre Centre de Cultura, on es van aplegar més de centenar i mig de persones que van fer de testimoni d'aquesta activitat que enceta el procés electoral del 4 de desembre pròxim.

En el rerefons del conjunt de propostes que s'hi realitzen, hi ha el redreçament d'una escola pública valenciana, vertebradora d'un sistema educatiu integrador i compensador de les desigualtats, amb centres educatius gestionats democràticament i amb recursos adequats.

En un entorn de retallades, desregulació i privatització, l'STEPV es presenta com a l'organització del diàleg, la proposta i l'activitat en favor del redreçament del sistema.

La candidatura més nombrosa la componen 235 persones que aposten clarament per l'escola pública valenciana i que, procedents de totes les comarques del País Valencia, configuren una proposta formada per a oferir-lo als 52.000 mestres existents al conjunt del País.

Al llarg del sopar presentació, es va poder viure el nivell d'irritació d'aquest sector. Un cansament originat com a conseqüència d'unes polítiques educatives que es basen en atacs constants a les condicions en què ha de viure l'ensenyament públic valencià.

Els representants afiliats que ocupen els primers llocs en les llistes de la UPV, la Universitat de València, l'ensenyament concertat i l'escola pública, van dibuixar una realitat amb el denominador de la denuncia cap a les interpretacions partidistes de la Conselleria, farts que es prenguen decisions que afecten la vida de la gent sense comptar amb la realitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia