cultura

El Pinzell de Cuixart dóna els seus premis

La Fundació Cuixart, amb seu a Palafrugell, va lliurar ahir al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els premis de la primera edició d'El Pinzell de Cuixart. L'entitat, que vetlla per la memòria de l'artista Modest Cuixart, ha decidit guardonar en aquesta convocatòria d'estrena JLoca, Fasim, Zosen Bandido i Kram, tots ells firmes de referència de l'escena de l'art de carrer de casa nostra.

De fet, el sentit d'El Pinzell de Cuixart és donar un impuls als creadors d'aquesta disciplina, l'art del carrer, la majoria reconeguts a fora i, per contra, poc coneguts aquí. De fet, fins ara no tenien ni un guardó que reconegués el seu talent. En l'acte d'ahir, la Fundació Cuixart va presentar el pla pels pròxims tres anys que ha dissenyat per acompanyar als artistes novells cap a la professionalització.

L'acte d'ahir també va ser especial perquè es van projectar en primícia les primeres imatges d'un documental que s'està rodant sobre la vida i l'obra de Modest Cuixart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia