Medi ambient

Interior instruirà els nous alcaldes en prevenció d'incendis

Ballesta destaca que els alcaldes “són la clau de l'èxit” per controlar els focs

El delegat d'Interior a la demarcació de Girona, Albert Ballesta, va anunciar ahir que en les pròximes setmanes s'han programat reunions a les diferents comarques gironines amb els nous alcaldes per instruir-los en tasques de prevenció d'incendis.

Ballesta va recordar que els alcaldes “són la clau de l'èxit” durant les primeres hores d'un incendi. Per aquest motiu, pensa que cal que “interioritzin” com abans millor com actuar en cas d'una d'aquestes emergències. “De vegades, en els primers moments de caos no saben com actuar, i això s'ha de corregir”, va afirmar el delegat d'Interior durant la presentació de la campanya d'incendis d'aquest any. Sobre com anirà, Ballesta va admetre que es preveu que sigui una campanya “complicada” si no plou durant aquest mes, ja que l'hivern ha estat sec i amb més incendis que en el mateix període de l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia