Felicitats, Octavi

Les meves felicitacions i la més sincera enhorabona a l'amic Octavi Serret, de tot cor, pel Premi Nacional de Cultura atorgat per la Generalitat. Octavi es mereix aquest premi i més, per la seva tenacitat. Llibreter exemplar, que defensa la seua parla, la llengua materna de la població on ha nascut i ha crescut, Vall-de-roures, on s'ha enriquit culturalment i ho està fent dia a dia amb el seu esforç, que més que un esforç, per a ell és una il·lusió, una vocació que ens transmet a tots els que tenim la sort de visitar-lo i gaudir de les seves atencions i amistat.

Personalment li dedico el meu agraïment més sentit. A més de la seva amistat m'ha obert les portes del seu bloc, el seu suport, la seva llibreria per presentar els meus llibres i fer recitals de poesia. Sempre amb la bona acollida, a part d'ell, dels seus clients diaris que omplen el seu establiment. Un punt de trobada cultural molt important per a autors ebrencs, del Matarranya, del Maestrat i de més enllà, no hi ha fronteres. Organitza fires literàries, de molt d'èxit, de les quals he gaudit.

A part de gaudir de la riquesa del seu bloc, he llegit molts autors, he participat en antologies de les editorials d'Aeditors, Cossetània, compartint lletres amb molts amics, amigues, companys, companyes, tan bons escriptors i escriptores. Concretament a les antologies de relats d'Aeditors Estius a l'Ebre i El riu que parla, de Cossetània Ebre blook i antologia poètica Lletres de casa de March Editor, compilat per Emigdi Subirats; gràcies, ha estat un honor participar-hi. També les gràcies molt extenses a l'Octavi Serret, el seu bloc m'ha ofert una finestra oberta a un cel blau intens, infinit... atapeït de lletres i de llibres, de paper i tecnològics. Gràcies i, una vegada més, felicitats, Octavi.