Infraestructures

Uns 13.000 viatgers de rodalies, afectats per retards a l'R-11

Un intent de robatori de coure a Mollet provoca retards a tots els trens

El robatori de 360 metres de cable de coure durant la matinada d'ahir a la zona de Mollet va provocar durant tot el dia importants afectacions a diverses línies de rodalies de Renfe, entre les quals hi ha l'R-11, la que va de Barcelona a Portbou passant per l'interior (Sant Celoni). Tots els 46 trens de la línia, en què es calcula que viatjaven unes 13.000 persones, van tenir retards, segons va informar Renfe. La companyia va situar la mitjana dels retards en uns 30 minuts, tot i que va admetre que en alguns casos es va arribar fins a l'hora.

Pla especial des d'avui

Adif i Renfe no saben quan es podrà arreglar la incidència, que afecta el sistema de senyalització, i han establert fins llavors un pla especial que es posarà en marxa avui i que, en el cas de l'R-11, suposa que es permetrà un màxim de dos trens per hora i sentit, limitació que afectarà només en hores punta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia