Administracions

L'alcalde de Xeresa nou president de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull

La vila de Burjassot ha estat el contenidor en què s'ha celebrat l'assemblea de ciutats

L'Assemblea de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull ha elegit aquest cap de setmana a Burjassot, la nova directiva encapçalada per Tomàs Ferrandis, alcalde de Xeresa, al qual acompanyaran Rhamsés Ripollés, alcalde de Morella; Jordi Sebastià, alcalde de Burjassot; Jaume Ascó, alcalde de Bellreguard; Sergi Ferrús, alcalde de Pedreguer i Joan Baldoví, regidor de l'ajuntament de Sueca.

L'Assemblea ha aprofitat per donar el seu suport a l'Any Vicent Andrés Estellés i s'ha compromés a compartir les iniciatives que, al voltant de la figura del poeta, es programen en cadascú dels 32 ajuntaments que conformen la xarxa.

Aquest any s'han incorporat a aquesta organització valenciana, els ajuntaments de Xeresa, La Font de la Figuera, Godella, Burjassot, Agres, Corbera i Ontinyent.

Tomàs Ferrandis, el nou president, s'ha compromès a treballar per difondre la xarxa arreu de les comarques valencianes “ja que és una eina fonamental per enfortir les relacions entre els nostres pobles, la nostra cultura i la nostra llengua”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.