Medi ambient

badalona

Ca l'Arnús estrena zona de jocs infantils

La tercera fase de les obres també fa del parc un espai més accessible

El parc de Ca l'Arnús i Can Solei és des d'aquesta setmana un espai més accessible i disposa d'una nova superfície de jocs infantils única a Badalona, amb elements per a nens de totes les edats. Les obres de la tercera fase del projecte de recuperació i adequació de la zona verda, amb un pressupost de gairebé dos milions d'euros, han servit per consolidar el parc i millorar aspectes relacionats amb l'enllumenat i el drenatge. Els canvis es noten sobretot als accessos, amb la transformació de les escales de l'entrada pel carrer de la Seu d'Urgell en una rampa i l'obertura d'una porta a la part baixa per entrar directament als jardins romàntics de Can Solei.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra (PSC), destaca la importància de les millores i convida els badalonins que es facin el parc seu, “perquè sigui cada cop més un punt de referència per a la ciutat”. La regidora de Medi Ambient, Mercè Rius (CiU), insisteix en la singularitat dels jocs infantils i explica que la zona es complementarà amb una guingueta de begudes amb taules i cadires. Ara s'estan definint les condicions per treure el servei del bar a concurs i l'alcalde avança que pot estar en funcionament a principi d'any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.