Medi ambient

La Fira Agroecològica reivindica els grups de consum al Vallès

Productors agraris ecològics, grups i cooperatives de consum responsable, entitats que fomenten els horts i la masoveria urbana i establiments que comercialitzen o cuinen productes de proximitat tindran un espai en el qual reivindicar-se, fer-se conèixer i acostar el consum responsable demà a la plaça Vella de Terrassa durant la tercera edició de la Fira Agroecològica. Els col·lectius organitzadors han muntat tallers de reciclatge, de conserves, xerrades i el repartiment de cistelles ecològiques en el programa d'activitats durant tota la setmana, batejada com a la Setmana de la Lluita Camperola. Alguns del tallers es repetiran demà a la fira.

Marc Montlló, de la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PIC), va explicar que l'objectiu és exposar un model de vida que
combati l'homogeneïtzació productiva i comercial i defensi el petit comerç, la recuperació del paisatge agrícola i el treball de pagès a les ciutats, fomentant la cooperació i l'autogestió entre productors i consumidors finals, com va afegir -hi Vero Ruiz, de Kopikua Terrassa, una de les 32 cooperatives existents a la comarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia