Infraestructures

CERDANYOLA DEL VALLÈS i MONTCADA I REIXAC

Talls de trànsit diürns fins divendres als accessos a la C-58 per fer el carril bus

Les primeres restriccions per anar cap a Sabadell es van fer dilluns i dimarts a la nit, i es tornaran a repetir aquesta nit i la de dijous a divendres

El nus viari entre Cerdanyola i Montcada que serveix d'accés a la C-58 en sentit Sabadell tindrà restriccions de trànsit durant tota aquesta setmana com a conseqüència de les obres de construcció del carril bus VAO (vehicles d'alta ocupació) que connectarà aquest punt amb l'avinguda Meridiana de Barcelona.

Tot i que dilluns i dimarts a la nit ja es van fer els primers talls en horari nocturn, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha anunciat que des d'avui a les 10 del matí i fins a 2/4 de 6 del matí de divendres es tancarà el ramal d'accés des de Cerdanyola en direcció a Sabadell. Per aquest motiu els vehicles que vinguin de Cerdanyola es desviaran per un itinerari alternatiu pel polígon de La Ferreria, des del qual podran accedir a l'autopista tal com fan habitualment els vehicles que vénen de Montcada i Ripollet.

A més, des de les 10 de la nit i fins a 2/4 de 6 del matí d'avui i dijous es tancaran a la circulació els ramals d'accés i sortida a Cerdanyola Centre i Cerdanyola Sud des de la calçada de la C-58 en sentit Sabadell. Per accedir a Cerdanyola s'haurà de fer servir el mateix itinerari alternatiu per La Ferreria.

Els treballs que s'executen al llarg d'aquesta setmana consisteixen a ampliar la calçada, asfaltar el nou vial d'accés en sentit Sabadell, i la instal·lació d'una xarxa de fibra òptica. La normalitat tornarà divendres al matí.

LA DATA

12.2011
és la data prevista
pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques per finalitzar les obres del carril bus VAO.

LA XIFRA

6,8
quilòmetres
de llargada tindran els dos carrils segregats que uniran la C-58 entre Cerdanyola i Montcada i l'avinguda Meridiana.

Una obra pagada amb els peatges

La construcció d'aquest carril bus VAO té un pressupost de 80 milions d'euros que està inclòs en el pla d'inversions de l'empresa pública Tabasa. El govern va aprovar l'abril del 2008 la inclusió d'aquesta i altres obres en un pla per millorar i impulsar la xarxa de transport públic amb diners provinents dels peatges de Tabasa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.