Infraestructures

infraestructures

Nova taxa de Ryanair de 25 cèntims pel CO2

Ryanair va anunciar ahir la introducció d'una taxa de 25 cèntims en el preu del bitllet de cada viatger en les reserves que es facin a partir de dimarts vinent. El motiu és el nou impost ambiental que ha introduït la Unió Europea per compensar les emissions de CO2 i lluitar contra el canvi climàtic. La companyia ja ha qualificat l'impost d'“ineficient”, i afirma també que segons informes és l'aerolínia que menys contamina en tenir una flota d'avions moderna. Per això ha assegurat que l'impacte de la taxa serà menor que en altres companyies.

Recoder respon Soria

El conseller de Territori i Sostenibilitat va respondre ahir al ministre de Turisme José Manuel Soria, que va criticar les ajudes a Ryanair. Recoder va dir que preferia “mossegar-se la llengua”, però va recordar que l'Estat és qui més ha ajudat una companyia, en el cas d'Iberia. Per Recoder, l'acord amb Ryanair és “satisfactori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.