Infraestructures

MOBILITAT

Reclamen un tramvia de Flaçà cap a Palafrugell

Desenes d'usuaris de Renfe signen per exigir millores en l'estació

Desenes d'usuaris de la línia ferroviària entre Girona i Figueres van signar ahir a Flaçà per exigir millores en l'estació, com ara la reobertura immediata del bar i els lavabos públics, i en el sistema de transport públic al corredor de l'antic Tren Petit, cap a la Bisbal i Palafrugell.

Mercè Giralt, una de les convocants de la mobilització, enumerava ahir la llista de greuges que pateixen els passatgers de la població i d'altres municipis del Baix Empordà que tenen a Flaçà la seva estació de referència. A més de criticar el preu “excessiu” del servei de Renfe, Giralt –resident a Sant Sadurní de l'Heura– reivindicava “un transport públic barat, puntual i amb freqüències competitives” per no dependre del cotxe per anar a l'estació.

Pels usuaris, l'opció del tramvia seria la més adient, ja que té un cost d'execució molt més econòmic que una línia de tren convencional i pot fer més parades. També creuen que, tot i la crisi, és una inversió prioritària. “Fins ara les administracions només han apostat per les carreteres i infraestructures per a vehicles privats, però cal un canvi de model”, defensava Giralt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.