Infraestructures

Sabadell fa un nou pas per allargar el cobriment

La Plataforma Soterrament FGC Ara ha fet un nou pas endavant per aconseguir que es cobreixin les vies fins al castell de Can Feu amb l'aprovació en el darrer ple de Sabadell –amb el suport de tots els grups excepte CiU, per abstenció– d'una moció amb la qual es demana a la Generalitat que deixi en suspens els treballs de perllongament de la línia a la zona de Gràcia que puguin dificultar o no fer viable la continuïtat de les obres cap al passeig de Can Feu fins que no es resolguin les al·legacions plantejades a l'estudi informatiu que proposa el desenvolupament d'aquesta zona. Els membres de la plataforma sostenen que si el cobriment, que afectaria uns quatre-cents metres dels barris de Gràcia i Can Feu, no es fa ara, quan s'està treballant a tota la ciutat en el perllongament de la línia, es quedarà en un calaix. La moció també va servir per donar un suport públic al document elaborat per partits polítics i institucions al mes de juliol sobre el cobriment que incloïa diferents opcions i solucions tècniques a la proposta de la Generalitat.

De moment, les obres continuen a l'entrada de Sabadell. Aquesta mateixa setmana s'ha tancat al trànsit un tram dels laterals de la rambla Ibèria a causa de la nova configuració de la zona per les obres de perllongament. Els treballs s'allargaran cinc mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia