Infraestructures

Foment es compromet a accelerar les obres de la variant de l'N-340 a l'Aldea

El Ministeri de Foment pretén accelerar al màxim les obres de construcció de la variant de la carretera N-340 a l'Aldea. Així ho va explicar ahir el secretari d'estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, al conseller d'Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, i a l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu. «El ministeri és conscient de la perillositat d'aquesta via i ens ha avançat que les obres estaran acabades el 2011», va manifestar l'alcalde de l'Aldea després de la reunió. A més, Morlán es va comprometre a millorar la seguretat a l'N-340 mentre duren les obres de la variant. «En tres quilòmetres de via només hi havia dos passos de vianants, als quals recentment se n'han afegit dos més i encara se n'hi podria instal·lar un altre», va dir Andreu.

En la trobada, l'alcalde de l'Aldea també va reivindicar la necessitat que s'alliberen els peatges de l'AP-7 entre l'Ampolla i Amposta mentre duren les obres de la variant, un tema que Foment encara està estudiant i que està inclòs en la negociació de la disposició addicional tercera de l'Estatut. «Encara no hi ha cap acord», va dir Andreu, que també va aprofitar la reunió amb Morlán per demanar-li un pla director per a l'estació de ferrocarril de l'Aldea, una reclamació de tots els partits polítics de les Terres de l'Ebre. «Foment estudia com millorar l'estació de l'Aldea i donar-li la dimensió que li pertoca», va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.