Serveis

serveis

Lloret adjudica el servei de neteja per 80 milions

Es va aprovar en un ple extraordinari amb els vots en contra d'ERC i ICV

El ple de l'Ajuntament de Lloret de Mar va adjudicar ahir a l'empresa GBI Serveis el servei de recollida d'escombraries i neteja. El contracte tindrà una durada de deu anys a raó de vuit milions d'euros cada exercici, i inclou neteja viària, recollida, transport i gestió dels residus, neteja de les platges, neteja i manteniment d'àrees d'esbarjo, gestió de les deixalleries i abocadors de residus i tractament de terres i runes.

L'aprovació es va fer amb els vots favorables de CiU, el PSC, el PP i GRILL i els vots en contra d'ERC i ICV, que ja s'hi havien mostrat en desacord en el ple anterior. Entre les novetats destaca que hi haurà més seguiment i control entre empresa i serveis tècnics municipals, la incorporació de vehicles elèctrics i maquinària insonoritzada per reduir les molèsties veïnals, augment de les freqüències de recollida selectiva de cartró comercial i fracció orgànica i presència d'un equip d'intervenció immediata de 24 hores repartit en tres torns de vuit hores.

Ignasi Riera, segon tinent d'alcalde, va explicar que també s'introduirà un xip a les papereres i als contenidors i un GPS als camions per saber el volum de brossa que recullen i el recorregut fet, així com el manteniment i neteja dels elements de contenció”. L'empresa concessionària obrirà, a més, una oficina al centre de Lloret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.