Serveis

subministres

Girona proposarà apujar l'aigua el 3%, i no el 6,95% que demanava l'empresa

La ciutat té el suport de Sarrià de Ter i pretén aconseguir també el de Salt

L'Ajuntament vol que l'augment es limiti al que ja va proposar l'ACA

El govern de CiU de Girona proposarà a Aigües de Girona, Salt i Sarrià que el rebut s'apugi un 3%, i no el 6,95% que la companyia havia proposat.

La regidora d'Hisenda, M. Àngels Planas, confirma que ja ho han comentat amb Salt i Sarrià, i que, pròximament, exposaran la seva proposta a l'empresa. Planas diu que van demanar informació a la companyia per conèixer el fons de la seva proposta d'aplicar un augment del 6,95%: “D'acord amb la informació que ens van facilitar, creiem que la puja que pertoca és del 3%, que és l'import que proposa l'Agència Catalana de l'Aigua.” Aigües de Girona, Salt i Sarrià justificaven la puja del 6,95% amb l'augment d'altres conceptes, alguns dels quals, segons Planas, són provisions i el consistori els considera excessius.

Salt i Sarrià de Ter

De moment, el consistori gironí ja té el suport de Sarrià de Ter, que fa seva la proposta: “La pujada d'un 6,95% a nosaltres també ens semblava excessiva”, explica l'alcalde de Sarrià, Roger Torrent (ERC). Pel que fa a Salt, el portaveu del govern, Robert Fàbregas, deia ahir que el grup encapçalat per Jaume Torramadé (CiU) està pendent de debatre-ho i que ho faran properament.

Per la seva banda, Planas va destacar la relació “conciliadora” que tradicionalment mantenen amb l'empresa. En aquest sentit, es va mostrar convençuda que no hi haurà entrebancs per posar-se d'acord amb Aigües de Girona, Salt i Sarrià: “Simplement la companyia va fer la seva proposta. A nosaltres ens ha semblat un augment massa alt i per això els presentarem la nostra. Estic segura que no hi haurà cap problema en cap sentit.”

LES FRASES

L'augment proposat per la companyia ens sembla massa alt i per això els presentarem la nostra proposta
M. Àngels Planas
regidora d'hisenda de girona
Fem nostra la proposta de Girona, perquè la puja d'un 6,95% també ens sembla excessiva
Roger Torrent
alcalde de sarrià de ter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.