Serveis

serveis

El CNO compta amb els 7.400 socis per renovar el club

La junta de l'entitat donarà facilitats per fer els pagaments

Afirma que la reforma és urgent

El Club Natació Olot (CNO) haurà de subscriure un préstec de 4,5 milions d'euros amb un termini de devolució a 15 anys, en el qual participarà l'Institut Català de Finances, l'única garantia del qual serà el patrimoni del club i el soci no haurà de signar cap compromís. El CNO diu que compta amb els 7.400 socis i, per això, ha estudiat diversos mètodes de pagament i facilitats perquè el preu de la derrama sigui accessible per a tothom. Així, es pagaran entre 395 i 690 euros, segons si es tracta d'una persona o famílies amb quatre o més membres. Aquestes quantitats aniran des dels 11 euros fins als 19,50 cada mes, si el pagament de la derrama es fa en 36 mesos. També es preveuen descomptes de fins al 50% per als socis de més de 70 anys i els que tenen 35 anys d'antiguitat. El club hi aporta 275.000 euros de fons propis i tindrà una subvenció de mig milió del Consell Català de l'Esport.

En una carta enviada a tots els socis, la junta desmenteix que es resigni a perdre més de 3.600 associats. Només hi aclareix que aquesta és la quantitat que assegura que es pugui sufragar l'execució del projecte. “L'objectiu és mantenir tots els socis i rebaixar els imports de les derrames”, s'afirma en un full que acompanya la carta.

LA XIFRA

7,2
milions d'euros
és el cost previst per a l'execució del projecte de renovació integral del Club Natació Olot.
7.400
socis
són els que té en l'actualitat l'entitat, que és una de les que en té més a la capital de la Garrotxa.

Obligació de gestionar l'entitat

Davant la polèmica generada entre els socis, la junta manté que les obres de renovació de les instal·lacions són indispensables i urgents i, a més, que no es pot millorar l'actual equipament perquè el cost també seria molt elevat. Recorda que el projecte i el pla de viabilitat estan avalats per la Generalitat i afirma que una de les prioritats serà tenir en compte les empreses de la comarca a l'hora de fer les obres, sempre que les condicions econòmiques i tècniques s'ajustin al projecte. Finalment, remarca l'obligació de buscar les millors possibilitats per a l'entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.