Serveis

Crítiques del PP de Lloret a la gestió dels taxis

El portaveu diu que a CiU li falta impuls, ja que no ha constituït el consell local del taxi

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Lloret de Mar, Enric Martínez, considera que l'equip de govern (CiU i ERC) no té voluntat de resoldre el que considera que són les mancances de l'ordenança del taxi i les condicions en què treballen els taxistes lloretencs.

Martínez recorda que el regidor de Mobilitat, Ignasi Riera (CiU), ha desatès una moció aprovada per unanimitat en el ple del 27 de febrer del 2012. Tots els grups municipals van aprovar aquell dia la creació del consell local del taxi, cosa que encara no ha estat possible. Riera, per la seva banda, admet que no s'ha constituït el consell del taxi des de fa més de dos anys i que es podria fer a la tardor.

Martínez (PP) ha afegit que “l'ordenança és obsoleta i no respon a les necessitats reals”. Diu que, per exemple, la norma no ajuda el conductor a suplir un cotxe avariat de llarga durada o el fet que ara ja no cal que tots els vehicles duguin la placa de SP (servei públic).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia