Serveis

Nou tren a primera hora de Figueres a Portbou

La companyia Renfe i el Departament de Territori de la Generalitat van informar ahir que a partir de dilluns que ve, dia 2 de febrer, hi haurà un nou tren a primera hora entre Figueres i Portbou. Concretament, el nou servei pertanyerà a la línia de rodalies de Girona (l'RG-1) i sortirà a les 7 del matí en punt de la capital de l'Alt Empordà i arribarà a Portbou a les 07.23 h.

El nou tren funcionarà només els dies laborables, com fan tots els de l'RG-1 durant la temporada regular (a l'estiu sí que se'n van posar de reforç alguns el cap de setmana).

Vilajuïga, Llançà i Colera

Amb aquesta modificació, Renfe pretén facilitar els desplaçaments que des de Figueres es produeixin a primera hora del matí no només fins a Portbou, sinó també fins a Vilajuïga (on el nou tren arribarà a les 07.08 h), Llançà (07.14 h) i Colera (07.19 h).

Fins ara el primer tren que arriba al matí a Portbou és un regional de la línia R-11 (la línia de Barcelona passant per Granollers), que ho fa a les 08.53 h (surt de Barcelona a les 06.16 h, passa per Girona a les 07.48 h i per Figueres a les 08.27 h).

En sentit contrari, ja hi ha un tren regional de
l'R-11 que surt de Portbou a les 07.03 h –per arribar a Figueres a les 7.23 h, a Girona a les 08.06 h i a Barcelona a les 09.39 h– i un altre de l'RG-1 que ho fa a les 07.38 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia