El PSC de Mataró dóna suport a l'alcalde després de la querella de la fiscalia pel trasllat de Can Fàbregas

El PSC de Mataró dóna ple suport al govern tripartit local i en concret a l'alcalde, Joan Antoni Baron, arran de la querella presentada per la fiscalia de Barcelona sobre el trasllat de la fàbrica de Can Fàbregas. A través d'un comunicat la comissió executiva del PSC, destaca que fins ara i, «contra el que alguns fan creure, aquest no és un cas de corrupció ni el querellant és la fiscalia anticorrupció».

La fiscalia de Barcelona s'ha querellat contra l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, pel polèmic desmuntatge i trasllat de la fàbrica de Can Fàbregas per situar-hi El Corte Inglés. En concret, s'assenyala Baron i una advocada municipal com a presumptes autors de dos delictes: un sobre l'ordenació del territori i l'altre sobre el patrimoni històric. El ministeri fiscal, a més, vol que s'acordin de manera immediata les mesures cautelars per paralitzar l'emmagatzematge de les peces de l'edifici catalogat en uns terrenys situats al veïnat de Valldeix i que estan qualificats com a sòl no urbanitzable. «Creiem que ara cal destacar l'aposta de l'alcalde Baron i del govern per l'arribada a Mataró d'El Corte Inglés», destaquen des del PSC. En el comunicat els socialistes fan una defensa de l'arribada dels grans magatzems i insisteixen que és una prioritat i una inversió i aposta de futur per la ciutat.

A més els socialistes asseguren que són els únics que s'hi han pronunciat sempre a favor, mentre que d'altres com la CUP s'hi mostraven en contra o alguns «tiraven pilotes fora de manera ben electoralista», referint-se a CiU i el PP. Des del PSC no comparteixen l'opinió entre alguns sectors que la implantació d'El Corte Inglés pugui suposar una amenaça per al comerç local i recorden que es van pactar un seguit de millores per convertir aquesta arribada en una oportunitat i generar un pol d'atracció comercial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.