La construcció del pas elevat del Molí Vell a Malgrat farà tallar la carretera de Blanes fins a l'agost

Les obres que han d'eliminar l'últim i perillós pas a nivell a Malgrat de Mar, el del Molí Vell, obligaran els pròxims dies a tallar la circulació de vehicles per la carretera que uneix el municipi amb Blanes, la BV-6001. Segons han informat fonts municipals, les restriccions es faran efectives el pròxim dimarts dia 4 i s'allargaran fins a final d'agost.

L'actuació, que serà a càrrec de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), inclou la construcció d'un pas elevat que permetrà als cotxes travessar la via del tren. També incorpora la creació d'una variant, una rotonda que permetrà distribuir el trànsit i l'adequació de dos camins d'accés.

Segons van informar ahir fonts municipals, amb l'objectiu d'evitar problemes circulatoris a la via i garantir l'accés especialment dels camions a la zona industrial i turística del Camí de la Pomereda, la policia local ha previst rutes alternatives. En concret, els turismes i ciclomotors procedents del poble podran accedir a la zona sense problemes pel pas subterrani del carrer Abat Oliba. Els camions, però, hauran d'accedir al Camí de la Pomereda per l'avinguda Costa Brava i el carrer Girona, per enllaçar amb el vial perimètric que uneix amb la cooperativa Progrés-Garbí i, posteriorment, pel vial que hi ha entre les fàbriques Boehringer Ingelheim i Henkel. D'altra banda, el recorregut de sortida del sector de la Costa Brava per als camions començarà al Camí de la Pomereda, seguirà per la carretera de Mas Bages fins al trencant amb el Camí del Pla, per on se circularà fins a la cooperativa Progrés-Garbí per anar en direcció al polígon industrial de Can Patalina a través del pas inferior, el vial perimetral i l'avinguda de Joaquima de Vedruna per enllaçar amb l'avinguda Costa Brava.

Les obres de construcció d'aquest nou pas tenen un cost de 3,2 milions d'euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.