El nou pavelló municipal de Viladecavalls estarà acabat aquest mes i tindrà capacitat per a 500 persones

El nou pavelló municipal de Viladecavalls estarà acabat aquest mes. L'alcalde del municipi, Sebastià Homs, va afirmar-ho ahir durant una visita a la fase final del procés constructiu de l'equipament, que ha costat 2,5 milions d'euros, tindrà una superfície de 2.600 metres quadrats i una capacitat per a 500 persones. «Tenim pressa per acabar-lo perquè serà un equipament que es farà servir molt», va subratllar Homs. Això, però, dependrà de l'empresa Sixconstructor.

L'arquitecte de l'obra, Joan Folch, va indicar que les partides que queden són el paviment de la pista, l'envidrat de baranes i graderia. Tot el revestiment de fusta perimetral i pintura, i els equipaments esportius. Aquest recinte esportiu està pensat per aconseguir posar tres pistes transversals d'entrenament, a part de la pista longitudinal de bàsquet i d'handbol. Es tracta d'un edifici «singular», segons Folch, que tindrà una imatge en l'entorn urbà de Viladecavalls que el convertirà en una peça arquitectònica representativa.

Una de les principals consideracions de l'equipament és que tingui relació amb el camp de futbol. I ho farà a través d'una gran marquesina. El pavelló també dóna una resposta a l'amfiteatre, que està a la part posterior. Hi haurà un escenari que tindrà una doble boca perquè es puguin fer activitats tant a l'amfiteatre com al poliesportiu. Els quatre vestidors existents en l'edifici del costat també queden relacionats amb el pavelló Per últim, la imatge des de la part superior de l'edifici, s'aconsegueix a través d'un plegat de la coberta, que esdevé una façana a través de la forma circular. A més, les lluernes serveixen per tenir una il·luminació al nord més homogènia. L'arquitecte va indicar que el pavelló estarà «relligat» a la resta del poble i des del centre hi haurà una sèrie d'equipaments que acabaran en el camp de futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.