Urbanisme

Un nou passeig cobrirà la via del TAV a Martorell

Aquesta setmana han començat els treballs per construir un passeig a sobre del calaix que cobreix les vies del tren d'alta velocitat (TAV) a Martorell. Aquest nou pas permetrà unir l'aparcament que hi ha a tocar de l'estació de Martorell-Enllaç amb el carrer de Josep Vilà, on hi ha el complex esportiu de Torrent de Llops. El nou pas es durà a terme aprofitant l'espai de 3.500 metres quadrats que s'ha alliberat, amb la construcció del calaix, al marge del parc fluvial de Torrent de Llops. El consistori ha volgut ordenar aquesta zona tot transformant-la en un passeig de vianants per unir l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat amb els barris de Torrent de Llops i de Can Cases. El regidor de Planificació Urbanística i Serveis Urbans, Xavier Fonollosa, explica que el nou passeig serà “una gran oportunitat per millorar la connectivitat, l'accessibilitat dels vianants i de gent amb bicicleta”.

El nou passeig es dirà de la Creu Roja amb motiu de la celebració del 75è aniversari de l'entitat a Martorell. Els treballs, que duraran dos mesos, consistiran en la construcció d'una plataforma única amb dues modalitats de paviment. Una pèrgola de 50 metres de llarg crearà espais de sol i ombra durant el recorregut i s'hi col·locaran parterres. L'enllumenat es farà amb columnes cilíndriques i també hi haurà un parc infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia