Urbanisme

Denunciaran 70 veïns que no paguen els amarradors a Empuriabrava

La concessionària dels canals diu que 19 casos ja estan als jutjats i que en dos d'ells els tribunals li han donat la raó

Intensificarà la campanya per cobrar

La pressió de Port d'Empuriabrava, que té la concessió del manteniment dels canals de la marina, contra els veïns que tenen amarrador continua. Segons xifres de la concessionària, l'empresa té detectats setanta casos de propietaris d'amarradors que no han pagat les quotes de manteniment, en què procedirà a bloquejar l'amarrador i dur-los al jutjat. De fet, dinou d'aquests ja estan als tribunals. A més, en dues ocasions, segons Port Empuriabrava, el cas ha arribat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i l'alt tribunal ha donat la raó a la concessionària, i obliga els veïns a pagar les costes del judici.

En un comunicat, Port Empuriabrava recorda que, en vista que han guanyat la batalla judicial, “tots els usuaris han de pagar les quotes de manteniment”. I carrega contra l'Associació de Propietaris d'Empuriabrava (APE) i altres associacions, i també contra l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. La concessionària diu que l'APE i el consistori han recomanat als veïns de la marina residencial que no paguin les quotes, ja que consideraven que no s'ajustaven a dret. “Els tribunals han posat de manifest d'una manera rotunda que el camí al qual l'APE i altres associacions han portat els seus associats ha estat erroni”, diu l'empresa. I hi afegeix: “Ha arribat el moment que acceptin d'una vegada que tots els usuaris han de contribuir al manteniment de la marina, la seva marina.”

Pel que fa als impagaments, diu que l'empresa acumula un dèficit de
2 milions d'euros, però que continuarà bloquejant amarradors sempre que no hi hagi l'embarcació dins. En aquesta part el jutge no els dóna la raó.

LES XIFRES

70
propietaris
seran denunciats per Port Empuriabrava, que també bloquejarà els amarradors.
2
casos
de litigi han acabat al TSJC, que, segons assegura Port Empuriabrava, els dóna la raó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia