Sense - El Punt

La recepta

El daiquiri en el lloc d'origen

PRINCE Un local amb glamur, a Lloret de Mar, és la ciutat originària del considerat impulsor de la beguda nacional de Cuba

Cada nit se serveixen milions de daiquiris al món. Pocs saben, però, que la considerada beguda nacional de Cuba té vincles catalans, lloretencs, per ser exactes. Constantí Ribalaigua, fill de Lloret de Mar, el 1914 va anar a fer les Amèriques. Des del Floridita va perfeccionar i popularitzar aquest còctel. Per això, si es visita Lloret de Mar, és inevitable no caure en la temptació de fer un glop d'aquesta beguda a base de rom. I un dels millors llocs és el Prince, el bar saló del luxós hotel Guitart Monterrey, una manera de trencar amb els tòpics sobre aquesta ciutat de la Costa Brava.

jordi gonzalo

RECEPTA
Prince (hotel Guitart Monterrey). Avinguda vila de Tossa, 27, Lloret de Mar
INGREDIENTS:
Mitja llima, sucre i rom.
El Prince és un dels bars musicals de més to de Lloret de Mar. És a dins del complex de l'hotel Guitart Monterrey, en ple centre. És d'un ambient molt diferent del que transcendeix des de Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.