Infraestructures i serveis

transports

Avaria a rodalies

Nova avaria a la línia ferroviària R12

Aquest cop ha estat la falta de subministrament elèctric. La línia R12, que cobreix el servei ferroviari entre Lleida i Barcelona, va tenir ahir un altre incident. El comboi havia sortit a les 7.35 h de Cervera i tenia prevista l'arribada a Lleida a les 8.28 h. Tretze minuts després de la sortida, però, el tren va quedar sense subministrament quan era a uns dos quilòmetres de Tàrrega. Fins al lloc es van desplaçar una dotació dels bombers i de Protecció Civil per col·laborar en les tasques d'evacuació dels passatgers. Finalment, però, i una hora més tard, l'avaria va quedar resolta i no va fer falta traslladar els viatgers.

El tram entre Tàrrega i Cervera de l'R12 es va arranjar aquest estiu, i per això la línia va quedar interrompuda a principis de juliol i fins a finals d'agost, i el transport dels viatgers es va fer per carretera.

Les obres van consistir en la consolidació d'uns 400 metres del ferm. L'1 de setembre passat, però, la línia va quedar interrompuda per l'avaria de la catenària d'un tren entre Cervera i Sant Guim de Freixenet. Aleshores, Renfe va haver de demanar la intervenció dels bombers, els Mossos d'Esquadra i Protecció Civil per evacuar les 32 persones.

Els fets van tenir lloc cap a tres quarts de deu de la nit i Renfe va haver d'habilitar un servei alternatiu de transport per carretera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia