cultura

Premien als Estats Units un disc de Canyigueral gravat a Girona

El disc, compartit amb Lana Trotovsek, ha rebut dos Global Music Awards

El disc que la pianista gironina Maria Canyigueral i la violinista eslovena Lana Trotovsek van gravar a l'auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona ha estat recentment premiat als Estats Units amb la medalla d'or d'interpretació i la medalla de plata per al tècnic de gravació, edició i mescles, als guardons Global Music Awards , convocats per l'associació californiana del mateix nom per reconèixer el talent dels músics independents arreu del món.

El disc de Canyigueral i Trotovsek, publicat per Hedone Records , inclou obres del belga César Franck, el britànic Gerald Finzi, l'eslovè Lucijan Marija Škerjanc i el català Enric Granados.

Maria Canyigueral resideix a Londres però visita freqüentment Catalunya per oferir concerts. El 15 d'octubre presentarà el disc amb Trotovsek a l'Ateneu Barcelonès i l'endemà el duet actuarà al Festival de Música de Besalú , a l'antic hospital de Sant Julià (19 h). El 13 de desembre, Maria Canyigueral i Lana Trotovsek també tenen programat un concert de presentació del seu primer disc en comú al Bolivar Hall de Londres, organitzat per l'Institut Cervantes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia