Pep Castellano i Maria Carme Roca guanyen els premis infantil i juvenil dels Ciutat d'Alzira

L'Editorial Bromera, promotora dels premis Ciutat d'Alzira, ha fet públic aquest matí els noms dels guanyadors dels apartats de narrativa infantil i juvenil. El Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil, dotat amb 18.000 euros, ha recaigut en la barcelonina Maria Carme Roca, per l'obra Fantasfrizy, una novel·la que homenatja l'escriptora i il·lustradora Helen Beatrix Potter, amb una història sobre uns parents llunyans de l'escriptora que relacionen la seua parenta amb un fantasma molt especial que se'ls manifesta. Segons ha explicat Roca, la història va sorgir quan la filla d'una amiga li va ensenyar una foto on eixia retratada al costat d'un estrany ésser desdibuixat... com un fantasma.

El Premi Infantil de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, que Bromera dota amb 4.000 euros, se l'ha endut Pep Castellano (Albocàsser, 1960) per l'obra Bernat, un científic enamorat, una història d'amor contada amb humor que, segons ha manifestat el seu autor, «amaga un exercici de reflexió sobre el valor de l'amistat i la superficialitat del món de la publicitat».

Els guanyadors rebran els respectius guardons el proper 13 de novembre, en la gala dels Ciutats d'Alzira, on es donaran a conéixer els guanyadors de la resta de categories.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.