Successos

seguretat

convocatòria de places

El conseller d'Interior anuncia 500 noves places de Mossos d'Esquadra el 2017

Jordi Jané reconeix que el sector turístic reclama més efectius, sobretot per controlar l'oci nocturn

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha anunciat que el 2017 es convocaran 500 noves places de Mossos d'Esquadra, bona part dels quals es dedicaran a tasques preventives relaciones amb el terrorisme. Una altra de les tasques prioritàries de les noves promocions de Mossos serà atendre les demandes dels empresaris turístics. Jordi Jané ha reconegut que el sector turístic reclama més presència policial i vigilància, sobretot per atendre els problemes de seguretat derivats de l'oci nocturn.

El conseller ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació de les dades policials del darrer any a Lloret de Mar, a la comarca de La Selva (Girona). Les xifres revelen un repunt en els robatoris amb violència i/o intimidació, que creixen un 32%, amb les estrebades i els atracaments al carrer al capdavant dels delictes. Aquesta és la nota negativa d'unes dades que globalment són positives per a Lloret. D'octubre de 2015 a setembre de 2016, s'ha reduït un 3,6% els delictes i també hi ha hagut un 13% menys de detinguts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia