La Xatic crea un carnet de descomptes per als interessats en turisme industrial

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (Xatic) ha creat un carnet de descomptes amb l'objectiu d'incrementar el nombre de persones interessades en el turisme industrial, a més de fidelitzar-les i premiar-les. L'entitat va presentar aquesta novetat ahir, després de l'assemblea que va tenir lloc a la Masia Freixa de Terrassa. De moment, ja hi ha unes 300 persones que tenen aquest carnet, que s'obté omplint una butlleta al web de l'entitat. Els socis del Club Xatic tenen descomptes en museus i centres d'interpretació dels municipis de la xarxa. A més, tenen reducció de preus en les rutes turístiques guiades i també obsequis i descomptes en restaurants, hotels i comerços. La xarxa pretén establir un conveni de col·laboració amb el carnet de la Ruta de la Llana.

D'altra banda, ja s'han iniciat els primers contactes amb els empresaris per dur a terme el programa Indústria Viva, que permetrà als turistes visitar les fàbriques que estiguin en ple funcionament. Les converses han començat a Manresa i d'aquí a uns deu dies es faran a Terrassa. Ahir, també es va presentar el Geo-Xating, un sistema que convida a baixar-se deu rutes de turisme industrial per descobrir tresors amagats amb l'ajuda d'un GPS.

La Xatic es va constituir el 2006 i, després de l'adhesió ahir de Palau-solità i Plegamans, està formada per 22 municipis i un recurs, el Caixafòrum.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.