HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Tecnol Reus topa contra el porter Puigbí i perd

Els roig-i-negres perden a la pista del Noia en l'inici de la defensa del seu títol

Els reusencs s'avancen molt aviat però en la segona meitat els locals capgiren el partit

El Tecnol Reus va iniciar la defensa del títol de la lliga europea amb una derrota en perdre per un ajustat 3-2 a la pista del Noia Freixenet. Els reusencs es van avançar en el marcador però no van saber mantenir l'avantatge en la segona meitat, i van topar amb el porter local, Puigbí, que va tenir una gran actuació i va desfer molt del perill que van crear.

El partit va començar molt bé per als roig-i-negres i en el segon minut de joc una passada de Mirko Bertolucci la va aprofitar Caldú per inaugurar el marcador. Només dos minuts després van ser els locals els que van tenir una clara ocasió però el porter Trabal va aturar un penal a Feixas. Aquest gol va marcar una mica la primera meitat, ja que els reusencs van saber aguantar la bola i buscar les jugades d'atac sense precipitar-se. Tots dos equips van intentar tornar a canviar el resultat però no van tenir sort ni encert. Les bones accions dels porters i la finalització dolenta d'algunes jugades van mantenir el resultat. Els de Sant Sadurní van tenir tres bones ocasions i els roig-i-negres un parell, però sense acabar de definir davant la porteria contrària. Els reusencs, que tenien la baixa de Molet per sanció i de Páez per malaltia, es van saber replegar bé en defensa quan perdien la bola en atac.

El Noia va iniciar la segona meitat amb moltes ganes i en els primers minuts una bola que Trabal no va poder refusar bé va acabar entrant i el matx es va anivellar. Poc després els locals es van avançar quan Francesc Bargalló va transformar un penal. La resposta del Reus va ser una bola al pal d'Albert Casanovas, i això va ser l'inici d'una forta pressió en atac. Mirko Bertolucci, el mateix Casanovas i Caldú van tenir ocasions, però Puigbí les va desfer totes. En una bona jugada personal en què va superar tres defenses Del Amor va fer el 3-1 a 12 minuts del final. El Reus ho seguia intentant, però li faltava una mica d'encert. Caldú va disposar d'una falta directa que novament el porter local va aturar. A dos minuts del final els roig-i-negres van tornar a tenir una falta directa a favor i en aquesta ocasió Mirko Bertolucci la va transformar en el 3-2. En el tram final del partit el resultat ja no va canviar i els reusencs no van poder iniciar la seva nova aventura europea amb una victòria i van començar perdent.