HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Noia Freixenet derrota el campió

Els de Sant Sadurní comencen l'aventura europea superant el Tecnol Reus

La gran actuació del porter Xavier Puigbí és determinant

El Noia Freixenet va començar la seva aventura europea derrotant el Tecnol Reus, el campió, i ho va fer després que els roig-i-negres s'avancessin en el marcador en el segon minut de joc. En la segona meitat els de Sant Sadurní van capgirar el partit i una bona part del mèrit va ser del porter Puigbí, que va tenir una gran actuació i va desfer molt de perill.

El partit va començar malament per al Noia i en el segon minut de joc Caldú va inaugurar el marcador. Només dos minuts després van ser els de Sant Sadurní els que van tenir una clara ocasió, però el porter Trabal va aturar un penal a Feixas. Aquest gol del Reus va marcar una mica la primera meitat, ja que els visitants van saber aguantar la bola i buscar les jugades d'atac sense precipitar-se. Tots dos equips van intentar tornar a canviar el resultat però no van tenir sort ni encert. Les bones accions dels porters i la finalització dolenta d'algunes jugades van mantenir-lo. Els de Sant Sadurní van tenir tres bones ocasions i els roig-i-negres un parell però sense acabar de definir davant la porteria contrària.

El Noia va començar la segona meitat amb moltes ganes i en els primers minuts una bola que Trabal no va poder rebutjar bé va acabar entrant i el matx es va anivellar. Poc després els locals es van situar davant en transformar Francesc Bargalló un penal. La resposta del Reus va ser una bola al pal d'Albert Casanovas, i això va ser l'inici d'una forta pressió en atac. Mirko Bartolucci, el mateix Casanovas i Caldú van tenir ocasions però Puigbí les va desfer totes. En una bona jugada personal en què va superar tres defenses, Del Amor va fer el 3-1 a falta de 12 minuts. El Reus ho va continuar intentant i va disposar d'una falta directa que Puigbí va desfer molt bé. A falta de dos minuts del final els roig-i-negres van tornar a tenir una falta directa a favor seu i en aquesta ocasió la van transformar en el 3-2. En el tram final del partit el resultat ja no va canviar i el Noia va aconseguir la seva primera i important victòria en el grup.

NOIA FREIXENET
3
TECNOL REUS
2
NOIA FREIXENET:
Puigbí, Cabestany, Del Amor, Feixas i Mitjans –equip inicial–, Esteller, Cáceres i Francesc Bargalló.
TECNOL REUS:
Trabal, Jordi Garcia, Albert Casanovas, Caldú i Mirko Bertolucci –equip inicial–, Sandro Bertolucci i Francesc Gil.
0-1 (2') Caldú. 1-1 (27') Esteller. 2-1 (31') Francesc Bargalló, de penal. 3-1 (38') Del Amor. 3-2 (48') Mirko Bertolucci, de falta directa.