cultura

Els ‘Murals' de Jofre Oliveras, al Museu de la Mediterrània

El Museu de la Mediterrània inaugura avui, a les sis de la tarda, l'exposició Murals, de Jofre Oliveras, a l'Espai Montgrí. Murals és un projecte expositiu que s'endinsa en el món de la fauna i la flora autòctones del municipi a partir de la creació de murals amb patrons geomètrics realitzats amb imatges d'animals i plantes.

L'artista gironí té la intenció d'expandir-se més enllà de les parets del museu i en la mesura que sigui possible intentarà buscar un diàleg viu entre arquitectura i geometria de les pintures i anar conquerint espais del poble més enllà de l'exposició al museu. “L'art crea una aliança amb el patrimoni natural d'una forma desenfadada, didàctica i emocionant”, descriuen els organitzadors de la mostra.

Jofre Oliveras (1989) és un artista de les comarques gironines que treballa en espais públics a través del mural, l'escultura i la instal·lació. Les seves obres estan inspirades per l'entorn on les realitza i crea patrons visuals inspirats en la natura.

Murals és la primera exposició del cicle Camins propers 2017, comissariat per Mar Serinyà i que es podrà veure fins al 27 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia