L'actor Sergi López dóna suport al 13-D

L'actor Sergi López és només una de les personalitats que han signat el manifest de la coordinadora de les consultes sobre la independència de Catalunya que se celebraran a 161 municipis el dia 13 de desembre. «És collonut formar part d'un poble que s'atreveix a fer un referèndum i estic content de donar-hi suport perquè sóc català», va dir ahir el reputat actor en l'acte de presentació del manifest. «Ser català no vol dir ser-ho en oposició a França ni a Espanya ni al Camerun», va explicar López, que votarà que sí al seu municipi, Vilanova i la Geltrú.

Altres noms de l'escena catalana que participaran activament en les consultes són Emma Vilarasau, Montserrat Carulla, Toni Albà, Carles Canut i Joel Joan. López assegura que no s'ha plantejat si aquesta posició el pot perjudicar professionalment: «M'és una mica igual», va assegurar.

Per la seva banda, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, participarà en el tancament de la campanya d'Osona Decideix, el dia 11 de desembre a Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.