Lambda atorga el seu Llaç al col·lectiu Baubo de professors per la diversitat sexual

La professora Rosa Sanchis i el professor Enric Senabre rebran el reconeixement pel seu treball a les aules

El col·lectiu Lambda de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals atorga el seu Llaç Lambda d'enguany a la professora de l'IES Isabel de Villena de València, Rosa Sanchis, i el professor de l'IES Escultor Francesc Badia de Foios, Enric Senabre. Tots dos formen el Col·lectiu Baubo i han escrit dos llibres conjuntament: Sexualidad y adolescencia (Rialla, 2005) i Què tinc ací baix? (Bullent, 2005), així com altres textos individualment.

«La seua tasca diària a les aules parlant obertament de sexualitat i fent visible la diversitat sexual els fa uns aliats perfectes per a continuar construint una escola sense armaris i per a l'eradicació de la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere en aquests espais de vegades tan hostils. Un objectiu que ha estat enguany especialment present en les activitats del col·lectiu Lambda i de tota la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB)», han destacat des de Lambda.

El lliurament d'aquest premi tindrà lloc el dijous 17 de desembre a les 20 hores al café Q-Art.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.