CICLISME

Sergi Escobar, Carles Torrent i Jaume Rovira, sense equip

Ni els governs de Catalunya ni el d'Andorra donen suport a l'equip professional de Melcior Mauri i Domènec Carbonell

El govern andorrà, que la temporada passada va patrocinar l'equip Andorra-Grandvalira –de la tercera categoria professional europea, la continental–, ha decidit posar punt i final a aquesta ajuda econòmica, fet que provoca la desaparició de l'equip. El seu mànager, Melcior Mauri, va estar negociant amb la federació catalana, perquè fes d'intermediària amb la Generalitat i aconseguir d'aquesta manera el finançament necessari per portar l'equip a la segona categoria professional, la mateixa que el Cervélo o el Xacobeo. A l'equip, però, li van faltar 210.000 euros perquè la Unió Ciclista Internacional (UCI) acceptés la seva inscripció. Ningú va posar aquests diners sobre la taula i els principals referents de la formació que dirigeix Domènec Carbonell es troben ara sense cap equip quan el mercat ja està pràcticament tancat. Els principals afectats de tot plegat són Sergi Escobar, Carles Torrent i Jaume Rovira. Els dos primers podran continuar competint en pista, on han obtingut els seus millors resultats, però el tercer, Jaume Rovira, està esgotant totes les possibilitats de trobar un equip abans d'haver de penjar la bicicleta. «Els més joves poden requalificar-se com aficionats però els més grans ho tenim molt complicat», admet Rovira.

Un altre dels afectats és el jove tarragoní Eduard Prades, una de les grans promeses del ciclisme català. «La llàstima va ser que la Generalitat no apostés per aquest equip i a Andorra el canvi de govern tampoc ens ha ajudat», va lamentar Jaume Rovira.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.