HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

Gols contra el fred

El Tecnol Reus derrota el Weil alemany amb la golejada més gran de la temporada

En arribar al descans el resultat ja era de 6-0 i en la segona part el ritme de joc va baixar

El Tecnol Reus no va tenir cap mena de dificultat per guanyar el seu segon partit de la lliga europea superant amb contundència (7-0) el Weil Am Rhein alemany però que representa Suïssa. Els roig-i-negres ja guanyaven per 6-0 en arribar al descans i van completar la golejada en el segon temps; cal destacar que va tornar a jugar Francesc Gil després de molts partits. Contra el fred, l'equip reusenc va oferir gols a dojo.

Era important en un dia com aquest aconseguir guanyar i agradar a l'afició, i això és el que va fer l'equip d'Alejandro Domínguez, que va acontentar els pocs aficionats que van sortir de casa per anar al Palau d'Esports. Els gols de Negro Páez, Jordi Garcia, Albert Casanovas, Mirko Bertolucci, Sandro Bertolucci, Xavi Caldú i Francesc Gil van establir les diferències que serveixen per sumar els primers tres punts europeus.

L'enfrontament no va tenir gaire color, perquè de seguida el Tecnol Reus va inaugurar el marcador amb el gol de Negro Páez, que a Europa sí que pot jugar. Després van anat caient la resta de gols, fins a la mitja dotzena. Trabal no va tenir gaires complicacions però les va solucionar amb diligència.

En la segona meitat, el ritme del joc va baixar i també el nombre de gols, ja que el Weil es va tancar una mica i el seu porter va ser el protagonista clar. Caldú va marcar el setè, però poca cosa més, encara que el dia va servir perquè Francesc Gil tornés a tenir minuts, i perquè el juvenil Marc Ollé debutés amb el primer equip roig-i-negre substituint el sancionat Jordi Molet, i es va acostar al gol diverses vegades.

Desgraciadament, les faltes directes i els penals van tornar a ser una assignatura pendent per als reusencs, que no les van necessitar per guanyar; novament van malbaratar tres faltes i un penal, i van evidenciar que no els acaba de sortir del tot bé. Però amb aquest triomf, ara toquen les vacances per les festes de Nadal i tornar al gener amb més força.