Els veïns del barri del Mas Ram de Badalona, molestos amb un díptic que ha distribuït la Penya

Els veïns que integren la Plataforma Pro Defensa del Mas Ram, a Badalona, han manifestat el seu malestar per un díptic que ha editat el Club Joventut Badalona i que fa referència a un supermercat de la firma Mercadona que es podria acabar instal·lant en un terreny que actualment és propietat de la Penya i que es localitza en aquest barri de la ciutat. Els veïns del Mas Ram, una urbanització de 249 cases, ja van manifestar en assemblea i de manera rotunda la seva oposició al projecte (així es van definir un 96% dels assistents), amb l'argument que a la zona calen altres tipus d'equipaments.

El que ara ha indignat els veïns és que la Penya hagi distribuït uns díptics en què, a banda d'explicar les virtuts del projecte i el poc impacte urbanístic i ambiental amb què suposadament està concebut, s'obvia que el terreny que és propietat del club requereix una requalificació urbanística perquè s'hi pugui implantar un supermercat, un tràmit que ha estat confirmat per l'Ajuntament de Badalona després de consultar-ho fins i tot amb la Generalitat. Per tant, l'operació no es pot tirar endavant sense l'oportú suport polític, tal com ha indicat l'advocat dels veïns, Jordi Abel.

Paral·lelament, el president del Joventut, Jordi Villacampa, ja ha alertat que el futur econòmic de la Penya serà viable en funció de si prospera tant aquest projecte com una segona actuació que implica la venda d'un terreny del club a una entitat privada que vol implantar-hi una escola d'educació diferenciada.

Pel que fa a l'Ajuntament de Badalona, de moment no s'ha definit públicament sobre cap de les dues actuacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.