Up in the air

Volant cap als Oscar

  • Bingham (George Clooney), un nòmada dels temps moderns.
  • VÍDEO: Tràiler subtitulat al castellà
  • VÍDEO: Tràiler doblat al castellà

Fill d'Ivan Reitman (Caçafantasmes) i de l'actriu i cineasta Geneviève Robert, Jason Reitman amb tan sols tres pel·lícules està considerat una de les grans promeses del cinema nord-americà. Després d'acaparar nominacions de Globus d'Or i Oscar pels seus anteriors treballs, Gracias por fumar (2005) i Juno (2007), torna a escena per presentar la que sens dubte pot ser la gran aspirant a la cursa final dels premis que atorga l'Acadèmia, això sempre que Avatar i el seu ingent arsenal tecnològic ho permetin.

Com a la resta dels seus films, el jove director torna amb el seu sentit d'humor mordaç i una història propera en què l'important són els personatges i les seves relacions. Amb un valor afegit: George Clooney, impecable en el paper d'home en crisi existencial, que li pot comportar la seva segona estatueta.

L'actor encarna Ryan Bingham, un expert en reduccions econòmiques i de personal laboral, que disfruta del seu estil de vida nòmada; d'aeroport en aeroport, d'hotel en hotel i de relació a relació... O almenys això és el que pensa fins que coneix la dona dels seus somnis i també viatgera habitual (Vera Farmiga), i una altra nova empleada ambiciosa (Anna Kendrick) apareix pel seu camí. Viure sol o en companyia, aquesta és la qüestió.

Direcció: Jason Reitman. Intèrprets: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick.
http://www.theupintheairmovie.com/
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Up in the air

«Up in the air»

Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Jason Reitman.
Intèrprets: George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick, Jason Bateman.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]

Publicat a