Queixes dels comerciants per l'eliminació de la zona blava del passeig Marítim de Lloret

L'Associació de Comerciants de Lloret de Mar ha mostrat el seu malestar pel projecte de l'Ajuntament d'eliminar l'aparcament de zona blava en el passeig Marítim i de convertir-lo en vial d'una sola direcció, en sentit Tossa. L'associació assegura que aquest projecte ha creat malestar entre els comerciants, «sobretot els que tenen els seus establiments prop del passeig», ja que «temen que la suspensió d'aquest aparcament, sense una alternativa més pròxima, pot comportar el tancament de més comerços» en una zona «ja de per si afectada per una alta estacionalitat».

Els comerciants també critiquen durament que l'Ajuntament, asseguren, «mai s'hagi adreçat a l'associació per comentar aquests canvis». També condicionen l'eliminació de la zona blava a la construcció de l'aparcament subterrani al passeig de Verdaguer, al qual, recorden, CiU s'hi havia compromès. També ataquen l'oposició en considerar que no han donat suport a una «obra tan bàsica com aquesta».

Finalment, demanen que no s'oblidi «l'esforç dels comerciants que mantenen oberts els seus establiments fora de la temporada de turisme».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.