Necrològiques

Ens ha deixat Josep M. Pla Bartina, un gran endocrinòleg

Fundador, assessor mèdic i promotor de l’Associació de Diabètics de les Comarques Gironines

Pioner en el món de la diabetis a Girona, ell personalment junt amb les seves col·laboradores, la Carme i la Marina (dietistes i educadores), i amb un grup de pares varen fer una gran tasca a favor dels diabètics. Per exemple, va coorganitzar les primeres colònies per a nens i nenes amb diabetis i la seva implicació era molt important, fins al punt de reduir l’horari de la seva consulta per poder acompanyar-los a les estades. Així mateix, sempre podíem comptar amb ell per a les xerrades i qualsevol activitat que organitzés l’associació.

Tots els que vàrem tenir la sort d’haver-lo conegut mai no oblidarem els seus savis consells i com ens animava i ensenyava, d’una manera molt amable i afable, tant a nosaltres com als nostres fills, primer a la infància i després quan arribaven a la més complicada edat de l’adolescència.

Les seves paraules sempre eren d’ànims i encoratjadores per tirar endavant amb una malaltia que fa uns quaranta anys era molt desconeguda.

Dr. Pla, gràcies per tot!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia