HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Roncato Vic sentencia l'AGD Mataró en el final del primer temps

El Roncato Vic va derrotar l'AGD Mataró i és manté com a líder invicte del seu grup de la lliga europea. Els osonencs van solucionar el partit en els darrers minuts de la primera meitat, quan van marcar tres gols en menys d'un minut i mig i van situar un clar 5-1.

Només de començar el partit el Vic xutava des de lluny i els mataronins buscaven el contraatac. En el minut cinc Titi Roca va inaugurar el marcador i 18 segons després va fer el 2-0. Un gran contraatac del Mataró els va permetre reduir el desavantatge i pocs segons després van disposar d'una gran ocasió per empatar. El Vic va prémer l'accelerador per no patir i va sentenciar al partit abans del descans.

Després de la represa els mataronins van tornar a marcar, mentre que els osonencs van tenir ocasions però els va faltar l'encert i van fer un total de quatre pals. El tècnic del Vic va donar minuts a jugadors no habituals i als júniors, en un partit que tenia controlat. L'última ocasió va ser una falta directa a 24 segons del final que el Mataró no va poder transformar.

RONCATO VIC
5
AGD MATARÓ
2
RONCATO VIC:
Sergi Fernández, Borja López, Titi Roca, Bancells i Torra –equip inicial–; Masoliver, Pla, Terns i Molera.
AGD MATARÓ:
Esteva, Puig, Florenza, Feliu i Giralt –equip inicial–; Gassó, Truyols i Serra.
1-0 (5') Titi Roca. 2-0 (5') Titi Roca. 2-1 (18') Puig. 3-1 (23') Pla. 4-1 (23') Titi Roca, de penal. 5-1 (24') Masoliver. 5-2 (28') Giralt.