HOQUEI SOBRE PATINS / LLIGA EUROPEA

El Lloret guanya i puja al segon lloc

Supera el Quévert més clarament del que diu el resultat

Els lloretencs guanyaven per 0-3 i tenen moltes ocasions

El Lloret va derrotar el Quévert en la tercera jornada de la lliga europea i va pujar a la segona posició del seu grup. El resultat va ser curt però el conjunt selvatà no va patir per aconseguir els tres punts en joc i va controlar el partit en tot moment. La segona posició faria possible que els lloretencs disputessin una eliminatòria per entrar a la final a sis, que és el seu objectiu en aquesta competició europea.

En el primer minut de joc, el Lloret ja es va posar al davant en el marcador amb un gol de Casalí i poc abans del descans Martos va fer el 0-2. En la segona meitat Xavier González va ser l'encarregat de marcar el tercer gol. Però en els minuts següents, els bretons van poder reduir la diferència gràcies al fet que van transformar un penal i una falta directa, però el 2-3 no va inquietar els selvatans. El Lloret va continuar creant ocasions de perill que podien haver donat el quart gol, però la bola no va voler entrar. El resultat es va mantenir fins al final i els lloretencs es van emportar un triomf important d'una pista complicada.

QUÉVERT
2
LLORET
3
QUÉVERT:
Gelebart, Audelin, Hamon, Marcelo López i Minuzzi –equip inicial–; Le Polodec, Maturano i Salardaine.
LLORET:
Serra, Marc Tibau, Rodri, Casalí i Lladó –equip inicial–; Crespo, Xavier González i Martos.
0-1 (1') Casalí. 0-2 (25') Martos. 0-3 (27') Xavier González. 1-3 (32') Hamon, de penal. 2-3 (33') Marcelo López, de falta directa.