GIRONA

La UdG obre portes a professors i alumnes de secundària

El departament de química de la UdG inicia avui la setena edició d'Els Matins de la Química, dues jornades en les quals obre els seus laboratoris als estudiants de secundària. A la primera jornada assistiran un centenar d'estudiants de 1r i 2n de batxillerat, i la segona jornada, el proper 3 de febrer, un centenar d'estudiants de 3r d'ESO. La intenció dels organitzadors és mostrar-los l'estat actual de la química, la recerca que fan els investigadors i les últimes adquisicions de material específic. Es faran quatre tallers participatius i una visita guiada als laboratoris de recerca.

Pels mateixos dies, la UdG ha organitzat dues trobades amb professors de secundària, amb la finalitat de donar-los a conèixer l'oferta d'estudis de la universitat i informar-los de primera mà dels aspectes més innovadors de la docència i la metodologia que s'utilitza. Els organitzadors han considerat especialment important aquest any parlar de la nova selectivitat i del procediment d'accés, que afecta tant els estudiants provinents de batxillerat com els dels cicles formatius. Les activitats per als professors es desenvoluparan a l'Auditori de l'edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic, i consistiran en una presentació per part de la rectora Anna M. Geli, una conferència, titulada Els canvis en l'accés a la universitat des del batxillerat, els cicles formatius i des de qualsevol edat: més portesobertes torn de preguntes i un debat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.