Comunicació

Estrenem l'any sense Anuncis Classificats

El Punt Avui reordena a partir d'avui la secció de classificats i desapareixen els anuncis dedicats al relax i la prostitució

Els continguts es reordenen, però els anuncis dedicats al relax i a la prostitució desapareixen

El Punt Avui estrena el 2013 reordenant la secció d'Anuncis Classificats del diari, que tant El Punt (1979) com l'Avui (1976) publicaven pràcticament des dels inicis. La secció ja no es publica a partir d'avui, però això no vol pas dir que desapareguin del diari totes les informacions comercials que habitualment anaven en aquesta secció. Els anuncis d'immobiliàries o d'ofertes de feina, per citar-ne dos exemples, es consideraran publicitat general i es distribuiran al llarg del diari, com la resta de la publicitat i en les mateixes condicions.

La decisió, però, sí que afecta directament els anuncis de relax i de prostitució, que al llarg dels últims anys originaven sovint discussions i queixes entre els lectors. El degoteig de protestes de particulars i de diferents col·lectius, tant a l'empresa editora com al Defensor del Lector, pels anuncis de contactes, considerant que afavoreixen o donen publicitat a la prostitució, ha estat una constant els últims anys. Si bé fins ara el diari havia mantingut aquest tipus d'anuncis –com també la Bústia d'Amics– argumentant-ne la legalitat, finalment s'ha optat per deixar-ne de publicar a partir d'avui aprofitant la reordenació que s'ha fet també per altres motius de la secció d'Anuncis Classificats. A partir d'avui, els anuncis de compra i venda de vehicles, venda i lloguer d'immobles, tarot o ofertes de feina (per citar els apartats més habituals) tindran el mateix tractament que la publicitat general del diari. La secció d'Anuncis Classificats del diari havia experimentat diferents remodelacions els últims anys, però fins ara sempre s'havia mantingut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.