Tele 5, la més vista del 2009, a només 4 dècimes de TV3

TVE arrabassa el liderat a l'Estat que Tele 5 ha ocupat cinc anys seguits

El 2009 ha estat un any de transformacions radicals en el sector audiovisual. La ràpida implantació de la TDT ha incrementat la fragmentació televisiva; el govern estatal ha aprovat la TDT de pagament; s'ha donat llum verd a les fusions amb un primer acord entre Tele 5 i Cuatro mentre Antena 3 i La Sexta mantenen converses; la tramitació parlamentària de la llei audiovisual espanyola, i la supressió de la publicitat a TVE. Amb un escenari en transició, les cadenes convencionals firmen mínims històrics. Tele 5 és la més vista al País Basc (17,7%), Catalunya (14,9%) i Canàries (16,1%). TVE (16,4%) arrabassa el liderat a Tele 5 (15,1%), mentre que Antena 3 iguala el seu resultat del 1992 (14,7%) i La Sexta (6,8%) obté la seva quota històrica més alta.

El desembre, TV3 (15,6%) registra la segona quota mensual més alta de l'any (el maig i gràcies al Barça va firmar un 16,6%). TV3 ha estat la més vista cinc dels dotze mesos i ha pujat del tercer lloc el 2008 al segon el 2009. El futbol ocupa les quinze primeres posicions dels espais més vistos de l'any. TV3 col·loca Crackòvia en l'onzena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.