Lluís Homar i Roger Coma s'afegeixen al repartiment de la minisèrie «Ermessenda»

Actors com Lluís Homar i Roger Coma s'han afegit al rodatge de la nova minisèrie històrica de TV3 Ermessenda. Laia Marull és la protagonista d'aquesta sèrie ambientada en el segle XI i que recrea la vida d'Ermessenda de Carcassona, dona del comte de Barcelona, Ramon Borrell, i la figura femenina més important de la política catalana. El veterà Lluís Maria Güell (Arnau, Els dies secrets o Les veus del Pamano) dirigeix aquesta minisèrie de dos capítols que produeix Ovideo TV per a la cadena catalana.

A més de Laia Marull, la minisèrie es completa amb actors de l'escena catalana de renom, entre altres Lluís Homar (23-F: el dia més difícil del rey), Roger Coma i Francesc Orella (Les veus del Pamano). Lluís Homar és habitual en aquestes coproduccions històriques. Va ser Rodrigo Borgia en la producció cinematogràfica que va fer Antena 3 i té pendent d'estrenar la minisèrie Ull per ull de TV3 ambientada a la Barcelona dels anys vint.

A Ermessenda, també hi participen Rosa Renom, Julio Manrique, Roger Coma, Oriol Vila, Jordi Rico, Marc Rodríguez, Álvaro Cervantes i Jaume Ulled.

El rodatge va començar el març en platós del Parc Audiovisual de Terrassa. Està previst que a l'abril el rodatge es traslladi a Girona, on, tal com ha passat amb anteriors produccions, es rodarà en localitzacions del Barri Vell. També es gravarà a Sant Daniel i a Sant Gregori.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.