TV Girona renova imatge

També s'ha redissenyat el web, més visual i participatiu

Els informatius de Televisió de Girona estrenen aquesta nit la nova imatge del canal local: cortinetes, sintonies i separadors formen part de la imatge corporativa de la cadena, que vol potenciar el principal símbol d'identificació de TV de Girona: la marca GI. La nova imatge ha buscat formes més arrodonides, amb la lletra «G» més gran i el «TV», en vertical, més petit. Cada separador també s'ha personalitzat en funció de la temàtica.

La pàgina web està enfocada a la televisió digital terrestre (TDT). El nou portal vol ser més visual i potencia la interactivitat amb l'internauta. Es podrà veure la televisió en directe, escollir el programa que interessi a la carta o conèixer la graella de programació. Cada programa té una fitxa completa amb els continguts, els convidats, els horaris d'emissions i remissions a més dels vídeos inclosos al Youtube.

Olot TV estrena també novetats

A partir del 14 d'abril, les emissions d'Olot TV començaran a les 14.00h i finalitzaran a les 02.00h. Pel que fa als informatius, s'amplien i s'hi afegeix una edició a les 16.00h, a més de les habituals a les 14.00h, les 20.00h, les 22.00h i les 00.00h. També es posen en marxa nous programes: Escriptors TV, dedicat als autors més actuals de la literatura catalana, i Literats, que tracta dels autors de tots els temps. Completen la graella d'Olot TV els programes Immiguiants i Ments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.