«Descobrir Catalunya», premi Cristina Requena de periodisme

El reportatge sobre la comarca de l'Alt Camp, que va publicar la revista Descobrir Catalunya en el número 129, del mes de febrer, ha estat guardonat amb el premi Cristina Requena, de periodisme, que convoca la Fundació Ciutat de Valls.

«El jurat ha valorat especialment diferents aspectes d'aquest monogràfic com són la qualitat dels seus textos i de les seves imatges, i el fet de presentar una visió completa de la comarca, més enllà dels elements més tòpics amb què es coneix Valls i la seva comarca», argumentaven fonts de l'organització. El reportatge, que té 58 planes, i es titula Alt Camp, 40 motius per endinsar-se al cor del Camp de Tarragona, recull articles de Josep M. Espinàs, Francesc Murgades, Xènia Bussé, Ignasi Planas, Gemma Casalé, Margarida Aritzeta, Núria Sabaté i Narcís Comadira i fotografies de Jordi Play.

El jurat va estar format per Eulàlia Sòria (Associació Catalana de la Premsa Comarcal), Francesc Domènech (Canal Reus TV), Jordi Ferré (setmanari El Pati), David Requena (periodista), i Jordi París, en qualitat de secretari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.